Du är här: start / support / lediga tjänster

LEDIGA TJÄNSTER

Produktionschef sökes till Pantera AB
Vill du att ditt arbete skall påverka andra människors livskvalitet?

Panthera AB tillverkar och säljer världens lättaste aktivrullstol för barn och vuxna. Vi fokuserar på öka livskvaliteten för användarna genom att optimera aktivrullstolens funktionalitet och prestanda.

Panthera är marknadsledande vilket gör det till en spännande och rolig utmaning att ytterligare förbättra vår produktion. I våra lokaler belägna i Spånga, är vi idag totalt 35 personer som arbetar. Panthera är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001:2015 och 14001:2015.

Panthera är sedan januari 2022 en del av Permobil som är ett ledande globalt bolag inom avancerade mobilitetslösningar och är dedikerade att förstå användarens behov på individnivå och förbättra deras livskvalitet. För mer information läs vidare på www.panthera.se
För dig som gillar att arbeta i en organisation där utveckling står i centrum och vill vara med och utveckla morgondagens aktivrullstolar, söker Panthera nu en Produktionschef som drivs av förbättringar och ledarskap.
Om tjänsten:

Som vår Produktionschef kommer du att ha det operativa ansvaret för att driva vår dagliga produktion av rullstolar i Spånga. Det innebär att du ansvarar för planering, och drift av monteringen av rullstolar, reservdelshanteringen och kvalitetsarbetet så att den fungerar effektivt. I din roll som Produktionschef förväntas du driva företagets löpande arbete med ständiga förbättringar inom produktionen genom Lean.
Tillsammans med övriga medarbetare kommer du att arbeta med att driva och utveckla vår produktion och tillverkning till en modern, effektiv och lönsam verksamhet. Detta genom att fördela och delegera ansvar samt utveckla personalen inom respektive område. Du är delaktig i arbetet för arbetsmiljö, kvalitet och reklamationer. I arbetet ingår att planera produktionen, förbättra arbetsrutiner och öka effektiviteten.
Då vi är en liten enhet ställs höga krav på såväl flexibilitet som vilja att bidra i operativa och analytiska frågor samt att ta sig an nya ansvarsområden. Ditt team består av 12 medarbetare som du har lönesättande, budget och personalansvar för.
Din bakgrund:

Vi söker dig som brinner för produktion och som har erfarenhet av att effektivisera produktionsprocesser, gärna genom Lean. Vi tror att du har tre-fem års erfarenhet av ledarskap inom tillverkningsindustri, gärna med flöden som rymmer bearbetning och/eller montage. Du har en akademisk examen som ingenjör alternativt relevant erfarenhet. Goda kunskaper och erfarenheter inom Lean Manufacturing och omstrukturering är meriterande och vi förväntar oss att du talar en god svenska och engelska.
Som person har du goda ledaregenskaper, ett strukturerat arbetssätt, du är analytisk och resultatinriktad. Du har god social förmåga och leder genom kommunikation och genom att involvera andra. Du är ambitiös och vetgirig, du drivs av att se utveckling hända. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna.
Mer information:

Ansök snarast möjligt då vi har löpande urval.

Vid frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta Fredrik Skantz, VD, tel: 08- 564 738 57.
Välkommen med din ansökan! HÄR

Panthera AB • Gunnebogatan 26 • 163 53 Spånga • panthera@panthera.se • Tel: 08-761 50 40